Lilla My & Hattifnattarna

.
 
I lördags överraskade vi bästa Noora och rövade bort henne från jobbet och hade möhippa åt henne.
Vi hade sååå roligt och Noora var väldigt nöjd och glad över allt vi ordnat för henne! Lite "sur" var hon när hon aldrig fick veta vad som skulle hände och vart vi skulle gå, haha!
 
Noora blev utklädd till Lilla My och det var hon väldigt nöjd över. Varför vi valde Lilla My var för att hon älskar Mumin ;) vi andra var Hattifnattar!
 
Vår möhippa ordnades i Terjärv hela dagen och på kvällen blev det Kokkolas nattliv.
Vi började med brunch i en park för vädret var på topp! Nästan lite för varmt ibland. Efter brunch hade vi några lekar och sen traskade vi vidare till Tiias där vi överraskade Noora med Lustparty. Hos Tiia blev det också lite lekar och lite gott i munnen.
 
Efter Tiias gick vi till Marinas Restaurang där vi hade hyrt bastun. Vi badade bastu, tog ett dopp i sjön och hade brudbastu åt Noora och gjorde henne "ren" (Hon hade fått en uppgift på dagen att shoppa ingredienser till brudbastun, hon trodde hon skulle baka nånting konstigt med dom ingredienserna). Efter att vi ställt oss klara hade vi boket Pizzabuffé ur restaurangen. SÅ god pizza har jag inte ätit på länge!
 
När vi hade ätit oss stinna väntade vi på vår taxi som skulle föra oss till Kokkola. Taxin var ju en riktigt party-taxi. Bra musik, bra högtalare och så fick vi även sjunga karaoke.
 
I Kokkola gav vi Noora ett häfte var hon under kvällen skulle samla in Äktenskapstips, några bra tips tror jag nog hon fick ;) Egentligen skulle Noora också ha på sig en tiara + slöja men tyvärr hade vi helt glömt att ta med den så det var lite harmt. MEN roligt have vi ändå med dans, drinkar och härligt sällskap! <3
 
Tackar alla flickor för denna dag! <3