Latdag

Idag har jag tillbringat min dag framför tv'n. Värkligen latdag/krapuladag har det varit. Hade inte tänkt dricka så mycket igår men oj så det gick. Väntar på Januari så man börjar leva lite nyttigare igen och då ska jag bli lite mer hårdare med träningen och kosten! Taggaaa.
 
Träningen denna veckan har inte gått så bra men bättre tag nästa vecka!
 
Last selfie vid min lägenhet!
 
Julmysit
 
Pyjamasdag nr 2 i jobbet!
 
Gårdagens kuligheter
 
Ooch en bild från Melody vart vi egentligen inte skulle till men träffa på söta Angelica där åtm!

Talang på min arm!

Nu är min tatuering på plats! Jag är så fruktanssvärt nöjd och kunde inte ha valt någon bättre tatuerare! Robin på Fist of needles i Vasa gjorde min tattoo och han kommer antagligen göra fler på min arm! Bladen runt rosen gjorde han på freehand, talang!
 
 

2 days left...

... Tills jag ska tatuera mig!! Wohooo, jag som har väntat så länge och nu kommer äntligen den dagen! Kommer bli en super awesome dag! Mera om det senare!
 
Bloggar från mobilen nu. Sitter vid jobbet och börjar min arbetsdag börjar om några minuter. Ville slänga in ett kort inlägg för min motivation för bloggning börjar öka mer och mer känns det som! Snart får jag äntligen börja blogga från laptopen igen också!
 
Just nu har jag en bra feeling, det mästa känns helt bra nu, jeeij. Nu ska jag börja på och betjäna kunder! Ha en bra dag!
 
Igår fick vi även ha pyjamas på oss i jobbet, det händer inte varge dag!