Ridestore

Wohoo. Fick hem mitt första paket från Ridestore igår!
Hade beställt en ny vinterjacka och ett par vinter handskar. Handskarna var SÅÅÅ sköna och jackan likaså. Jackan ska jag antagligen byta ut till en storlek mindre för den var nog litelite för stor.
Jackan gillar jag stort för att den ser ut som en hoodie. Den kommer också va riktigt bra i vinter både till vardags och till körning då skydden ryms bra under jackan. Och ja, den insydda turtelnecken är super!
 
 

Helgen

.
 
Chachaa!
Helgen har varit bra & lugn. I lördags blev det först Kokkola med Kim för att köpa lister och bl.a handla mat. När vi kom hem tog vi på oss träningskläderna och åkte till en väns och tränade vid hans hemmagym. Det blev ärligt sagt ingen träning ändå på fredag så tränade bröst, triceps & axlar. Orkade åtm 30kg ännu på bänkpressen hehhee, mer skulle nog ha gått men ville inte ta för mycket nu i början.
 
Senare på eftermiddag åkte jag å Frida till Emmas på kaffe. Vi fick också träffa hennes söööööta nya kisse! En Maine Coon(stavning?) som var så fiin och snäll!
Efter mycket prat åkte vi hem och inte mycket annat hände den dagen.
 
Det här var bästa bilden jag fick av honom. Han var ungefär lika stor som Bamse nu och vägde  2,5kg och han växer i ca 3år ännu. Får se vilken bamsing det blir av denna fina kissekatt!
 
Söndagen blev också lugn, till en början. Kollade bara tv och serier hela morgon och förmiddag men sen fick vi nog. Vi tog på oss utekläderna och tog med Bamse och åkte först till Kims mammas. Därifrån gick vi till Fjölkoträsket genom skogen och det var så skönt, och kul! Bamse njöt för fulla muggar när han fick springa löst i skogen. Det här ska vi verkligen göra flera gånger!
 
 

Fitnesstukku beställning

För att få träningsmotivationen ännu högre blev det att fylla på lagret med ny smak av proteinpulver och ett par nya tights! Tightsen har jag kollat på länge och tyckte att det var dags nu att beställa hem dom, och det ångrar jag inte. Dom är riktigt bekväma och har ett bred gummiband upptill, materialet är också mjukt, lite "lang-kalsare" aktigt men bättre, typ. Den nya smaken jag valde av proteinpulvret var Chocolate-banana. Har inte kommit underfund med om den är god eller ej ännu.
 Kim beställde också hem proteinpulver och ett par mjukisar som nästan jag också blev sugna på. Tunna men sköna såg dom ut att va!