Our walk from friday!

 
SÅ vacker fredag morgon hade vi så jag och Bamse passade på att gå ut på en länk i det fiiina vädret. Jag var ledig denna dag så hälsade på Noora också för girltalk och en kaffekopp. <3
 
Igår var jag i jobb, fick sluta tidigare så det var sköööönt! På kvällen bjöd mamma på middag då pappa fyllde år och rästen av kvällen var det soffan som gällde. Så osocial man blivit.
 
Denna lediga söndag får vi se vad vi hittar på eller om det bara blir en lat-söndag.
Nästa vecka väntar kvällsskifte och det ska faktiskt bli riktigt skönt!

Bedroom inspiration

 
Som ni kanske anar kommer vårt sovrum att få gråa väggar, hälst en mörk grå färg. Det var ju tänkt från första början att det skulle bli lite liknande färger som i köket men vi får se hur det blir i slutändan. Har också tänkt ett ljust gålv och taket vitt. Inredningen har jag ingen jäkla aning om än, förutom att sängen antagligen ska va svart och det inbyggda klädskåpet ska få skjut-spegel dörrar. Väntar med spänning hur det kommer se ut när det är klart!

Continuing tattooing

*
 
Aloha!
Nästa veckas tisdag får jag fortsätta på min tattoo sleeve! Kan inte berätta vad det blir för jag vet inte riktigt själv sådär exakt. Hade bara en idé och gav min tatuerare fria händer. Området var den kommer komma blir "my worst fear", underarmen.
 
 
Jag har superkänslig hy på underarmen så får se hur pain det kommer va. Vissa säger att det inte gör så ont och för andra har det varit ett väldigt känsligt ställe, som jag antar det kommer va för mig också. Jag har och kommer fortfarande förbereda mig för det värsta, haha.
 
Tröttis där på soffkanten efter vår promenix <3