Clublife

Hahaha, man får skratta. Denna bild dök upp på Clublife's facebook sida så tyckte jag måste dela den här.

Mini weekend in Helsinki

Hellu! Igår (lördag) på morgonen satte vi oss på tåget från Kokkola som förde oss ner till huvudstaden Helsingfors.
 
Började med mat vid Amarillo. Gick sen och kastade av ryggsäcken på hotellet och så gick vi runt på stan.
 
Nåja. Sen kom höjdpunkten av resan. Gick till The Circus som var typ 100m från hotellet och där spelade några hardstyle dj's. Dom som vi mest väntade på var Gunz 4 hire. Jag är nöjd att jag orkade vänta på dom för dom spelade rätt sent. Deras spelning var såå cool & bra och vi hade platserna längst fram vid räcket, fick tillochmed en snabb handshake med en av dom maskerade dude'sen. Cool. Började tycka mer om dessa grabbar efter deras show, dom e nog bara för coola!
 
Nästa gång vi besöker The Circus blir redan i Januari, då spelar min favvo hardstyle dj Brennan Heart! ^^,
 
 
Idag är det söndag och tåget hem startade först halv 4 (Sitter i tåget som bäst och skriver detta). Vi hade gott om tid efter utcheckning från hotellet så vi passade på och turistade lite. Hann också in på dinsko och köpa ett par nya fina vinterskor.
 
Nu ska jag vila, eller försöka. Robin hade i misstag bokat sittplatser i barn vagnet.....

Blogg funderingar

.
 
hej!
Igår kväll kollade jag och Frida Galan 2016, finns på youtube HÄR att kolla för den som är intresserad. Det var kul att få se hur det gick till när man bara sett bilder från galan. Fick själv mera inspiration för bloggning bara jag skulle ha lite mer idér på vad jag skulle blogga om. Just nu är mitt liv ganska tråkigt, hemma på sjukledigt för att min nacke är så fucked up. I helgen dock blir det som sagt Helsingfors. Åker dit på lördag morgon med tåg och kommer hem på söndag kväll, så något roligt att se fram emot!
 
Nu när jag har tid kanske bloggen skulle få en liten uppfräschning som ett början. Har också funderat på att byta bloggnamnet men not sure yet, ska fundera änn. En tanke som jag också haft är att det skulle va skitkul att laga en egen youtubekanal men vet inte om jag har så mycket mod i mig. Har åtm önskat mig en Gopro till julklapp så får väl se om jag faktiskt måste börja filma nått sen ifall att.