Nytvättad hund

 
Måste bara dela med mig av denna söta bild av Bamse. Han fick sig en dusch här om dagen så nu är han ren och fin. För en liten stund iaf... Det är ju inte det perfekta hund-vädret just nu.
 
Nu ska jag börja kasta på lite smink, äta frukost och sen blir det att åka till sjukhuset. Idag ska jag få på mig en holter att ha tills imorgon. Tur att det bara är ett dygn man ska ha dom för dom är så obekväma att ha.

Mirror mirror on the wall

 
Vi har fått våra spegelskjutdörrar nu och i loooove them!!
Insidan av garderoben och utsidan behöver fortfarande lister så det ska fixas antagligen i helgen. Sen får vi äntligen sätta dit hyllorna så vi får våra kläder dit! Börjar va lite frustrerad att ha både kläder här nere och på vinden.
 
Bamse & James var lite fundersam över speglarna och trodde vi hade fler djur i huset tills dom förstod att det var deras egen spegelbild.

A lovely day!

*
 
Här om dagen när det fortfarande var några minusgrader, skaren höll och solen sken var jag ute så mycket jag orkade. Så otroligt grannt hos farmors såna dagar! Bara jag skulle ha haft nånting att köra med där så skulle det ha varit perfekt!