Löörda

.
 
Hade en bra lördag igår! På förmiddag blev det ett gympass där jag tränade på squats, sumosquats och nån rumpövning, det gick bra och tungt var det! På dagen tog jag det bara lugnt och tvättade kläder och sånt och på kvällen blev det några drinkar med killarna. Viste inte först vad vi skulle hitta på så vi åkte tillochmed till stan och kollade läget. Kom hem vid 1 tiden redan så skönt när det inte blev så sent. Idag har jag dock huvudvärk men tror det är pga min jäkla nacke, Måste boka tid för massage imorgon!
 
Idag har jag inga stora planer. Kanske städa lite om jag orkar eller mittiallt åka till Jysk. Har kollat på deras sortiment och sett hur mycket hääääärliga och fiiina juldekorationer dom har som jag vill haa! Börjar få aningen julfeelis här! ^^
 
 

HM ögonskuggspalett

Köpte denna ögonskuggspalett på HM och jag älskar färgerna! har länge velat ha ögonskuggor med höstliga färger och tyckte den här var perfekt. Testade den igårkväll och är väldigt nöjd! :)

This week

.
 
Om ni någon gång undrat varför jag typ alltid börjar mina inlägg med punkt så är det för att den första bokstaven alltid blir stor i denna design. Så, nu vet ni det.
 
Imorgon är det fredag, igen! den här veckan har bara rusat förbi. Har iaf hunnit med jobb, träning, kaffe och mys. Imorgon efter jobbet ska jag och Frida checka in det nya shoppingcentret i Jeppis så det ska bli kul! Sen på kvällen vill jag njuta av ett glas vitt vin och baaara ta det lungt, iaf känner jag suget för det nu haha. Är ledig helgen så får se vad som händer. Skulle hoppas på lite körning med fyrhjulingen.