Kvällsmål

 
Detox lemon tee & kvarg med en skvätt apelsinkoncentrat och apelsinklyftor, namm!

cardioo

Mååårning! Vad är det för bloggtorka på gång? nästan alla bloggar jag läser har inte blivit uppdaterade på ett tag, men jag förstår nog er! Själv är jag heller inte den bästa på bloggning men jag försöker mitt bästa. Vädret är ju hller inte så motiverande just nu, speciellt inte när det kommit snö igen! Ibland finns det ju heller inte som no words liksom.
 
Iallafullafall blev jag precis klar med min morgoncardio på motionscykeln, blev cardio igår också här hemma. Riktigt motiverande när man inte tränat cardio på nästan hela förra veckan och att jag inte varit på motionscykeln på ett bra tag. Men nu dusch sen fruukoooost! <3 
 
 

Chestday

Bröst,triceps och axlar blev det idag igen med Frida! Bröst träningen gick riktigt bra, triceps helt okej och axlar sådäär. Är redan supertaggad för nästa chestdaay!
Jobbade också några timmar vid gymmet före träningen och idag kom jag ihåg ganska bra hur man gjorde saker och ting, faktist mycket att komma ihåg på deras program på datorn.
Detta om detta, nu ska jag sova så musklerna förhoppningsvis växer och energinnivån är hög tills imorgon, blir en lång jobbdag på Seppälä, good night!