Att få må bra

*
 
Vet ni hur mycket jag längtar med att få vara i skick igen!? Att få leva mitt liv som vanligt igen och bara få va glad. Är annars en väldigt glad person men nu har jag varit lite nere med allt det här med hjärtat, men det är väl förståeligt.
 
Jag vill kunna träna, jag vill kunna jobba och det jag vill som mest är att få må bra!
Idag är en bättre dag, hittills. Extra slag har jag däremot kännt av ganska bra idag, även inatt lite grann och bara lite lite värk. Har sovit bra endå. Extra slagen kommer ju alltid att finnas där om jag inte vill göra en till ablationsbehandling. Eeehh, hälst inte tack men jag vet ju vad som förväntar mig ifall jag så vill eller behöver göra behandlingen igen.
 
Nu ska jag försöka fokusera på att tänka positivt och hoppas på det bästa och att allt blir bra tillbaka!
 
 
 

Vovvisar

 
Som ni kanske anar har jag tillbringat min dag hemhemma idag. Mamma var hemma så passade på att hälsa på, får bara hoppas hon inte smittade ner mig med sin flunsa! Annars tog vi det bara lugnt och kollade film. Minns inte när jag sist kollat en hel film med mamma så det var mysit!
 
Här har jag även två bilder (med väldigt dålig kvalité) på syskonkärlek, aaaw <3

My boys

 
Bild 1 Hann inte ur bilen före James var där och klättra igår när jag kom hem från sjukhuset och
Bild 2 var från när Bamse äntligen lugnat ner sig efter att jag kommit hem och myste med min sjukhusnalle.
Dessa killar gör en så glad! <3 Kim också förstås ;)
 
Idag mår jag sådär. Lite trött men försöker ändå va igång. Ett tryck i bröstet känner jag av men ingen värk för tillfället. Väntar att Kim ska komma hem för jag börjar bli rastlös. Passar på och spelar lite playkka nu också men tog en paus i det. Kaffe skulle även sitta bra nu bara jag orkar gå till köket och koka en kopp eller två. Hoppas ni andra har det bra!