Villaavslutning

.
 
I helgen var det villaavslutning och den firades med Kim, Frida, Tony & Bamse i soklot.
På dagen och en stund mot kvällen var det storm. Blåste nånting på 22m i sekunden, kan säga att det var tur det inte var båtväg till villan.
När stormen lugnat sig gjorde vi plättar på Kims nya "murikka panno" och dom blev så goooda! Till plättarna öppnade vi också skumppaflaskan som smakade ovanligt gott.
När det sen blev mörkare tände vi facklor på utsidan och ljus och brasa på insidan, myyyyysigt värre.
Raketer hade vi förstås också! Fast dom var inget att hurra för.. killarna hade köpt fjutt raketer så nästa gång är det jag och Frida som shoppar ;)
Annas så hade jag en superbra villaavslutning med bästa vännerna! <3
 
 

My heart

 
Häj. Tänkte ta och berätta lite hur det ligger till med mitt hjärta för den som är intresserad.
 
I februari hamnade jag in på sjukhus för den som missat. Min rytm började plötsligt rusa iväg nått fruktansvärt. Fick diagnosen kammarkatykardia. Var på två ablationsbehandlingar var dom brände bort min störning. Första gången lyckades inte.
Efter andra ablationen som gjordes i slutet på april har jag bara haft några enstaka extra slag som är helt normalt. Jag har börjat få mitt normala liv tillbaka.
Igår hade jag på mig en holter igen. Jag hade bett om att få en för att jag förstås är orolig. Av någon konstig anledning hade jag ovanligt många störningar igår när jag väl hade på mig holtern. Kanske inbillade jag mig eller så var jag närvös eller så börjar störningarna komma tillbaka. Vi hoppas så på att det iaf inte är den sist nämnda.
Hittills idag har jag inte kännt av nånting, skönt så. Svaren får jag på tisdag så får se vad min läkare säger då. Hoppas på något positivt.
Det är betydligt bättre mot vad det varit men inte helt perfekt ännu, och det hoppas vi på att det blir!