Vad gör vi, nu kör vi!

Godaa! Idag åker vi ner till Esbo och jag väntar såå att F ska sluta jobbet så vi kommer oss iväg. Längesen jag varit nån annanstans nu än här i trakterna så ska bli skoojj!
Sist vi besökte Esbo var när vi åkte till Sverige på Brad Paisley konsär i mars Och då var vi på Tatueringsmässa i Helsingfors. Denna gång blir det även en mässa vi ska besöka men en helt annan slags mässa, denna gång får vi se hur en Erotic mässa går till! Ska bli riktigt intressant och intressant och se hur man reagerar till allt det man ser, det kommer säkert bli en häftig upplevelse!
 
hoppas ni andra får en bra helg och förstår att många är påväg ut ikväll för att fira Halloween. Vist i väädä suger det lite att vi missar det i år men nästa år blir det andra bullar! Vi hörs!
 
 
 

Världenstråkigasteinläggkanske?

idag är det cardiodag men kör det först ikväll. Känns faktist lite konstit att jag inte tränat imorse för tränar ju oftast på morgonen.
 
Om jag inte nämt så på fredag brummar jag och F ner till Esbo och spenderar helgen där Med F's bror och hans fru. ska bli riktigt roligt och intressant men mer om det senare!
 
En liten miniuppdatering fick ni. Nu kallar jobbet och hoppas ni har en bra dag fast det är dystert väder!
 
 
Min baby Bamse!

More training to do

Mooornin folks!
Har försökt säga till F flera gånger om hon skulle blogga men inget händer tycker jag haha. Nåå, nog aktiverar hon sig förhoppningsvis här en vacker dag!
 
Annars då så blev det biceps, rygg, mage och 30min powerwalk på gymmet igår morse. På kvällen blev det även lite mer träning som bestod av motionscykeln i 45 min med F & N. 
 
Nu håller jag på och samlar mina krafter till morgonens benträning med gröt och kaffe. Denna dag är jag även ledig så blir kaffe med Noora här senare och så ska jag städa min lya. Får se vad annat man hittar på!