Rastlös

Mårning!
Jag börjar redan bli lite rastlös, iaf för tillfället. Om man jämnför när jag senast kom hem från sjukhuset mår jag så mycket bättre nu. Orkar bättre men ibland behöver jag nog vila lite. Det är också lite svårt att minnas att jag faktist måste ta det lugnare i åtm 5 dagar. Det viktigaste är nog att jag inte får lyfta något tungt och heller inte böja på höften.
 
Nu måste jag skriva en shoppinglista. Vi börjar bli utan mat så ska ta med fammo och så ska vi åka till butiken! Fammo får vara min bärare. Det kanske ser lite fel ut att ha en 87åring att bära mina matpåsar som bara är 23, men fammo hon orkar nog det lätt!
 
(bilden bevisar vad jag hälst skulle göra nu, men snart igen!)

Home again!

*
 
Haalåå!
Imorse efter frukosten fick jag åka hem från sjukhuset! Igår gjorde dom en till ablationsbehandling. Den gick bra! Det var inte lika hemskt denna gång som förra gången när jag viste exakt vad och hur dom skulle göra. Fast det var ju inte roligt heller! Det gjorde ont men inte lika ont som sist för bad om mycket smärtstillande.
 
Efter behandlingen hade jag så sjukt i bröstet, men efter nån timma började värken släppa och nu ikväll känner jag bara av en liten smärta. Skönt! Senast hade jag värk i fleeraflera veckor. Hoppas det inte kommer nån sån värk ännu!
 
Annars så har jag inte haft några extra slag eller störningar sen ablationen(eller jo, EN endaste extra slag, vad jag vet av) och jag håller tummarna det hålls så, iaf för en braaa stund.
 
Men, Skönt var det att komma hem. Bamse blev överlycklig och fammo också för hon hade bakat munkar till mig!
 
 

Startar veckan på sjukhus..

 
Jahapp. Denna vecka började jag med att åka till sjukhuset! Blev malmska först men så skickade dom mig till Vasa så nu är jag här. Hade så mycket extra slag under natten och fortfarande så därför är jag här.
 
Imorgon bitti blir det en till ablationsbehandling så vi ska fan hoppas den funkar denna gång! Håll tummarna tack! :)