Helgen

.
 
Chachaa!
Helgen har varit bra & lugn. I lördags blev det först Kokkola med Kim för att köpa lister och bl.a handla mat. När vi kom hem tog vi på oss träningskläderna och åkte till en väns och tränade vid hans hemmagym. Det blev ärligt sagt ingen träning ändå på fredag så tränade bröst, triceps & axlar. Orkade åtm 30kg ännu på bänkpressen hehhee, mer skulle nog ha gått men ville inte ta för mycket nu i början.
 
Senare på eftermiddag åkte jag å Frida till Emmas på kaffe. Vi fick också träffa hennes söööööta nya kisse! En Maine Coon(stavning?) som var så fiin och snäll!
Efter mycket prat åkte vi hem och inte mycket annat hände den dagen.
 
Det här var bästa bilden jag fick av honom. Han var ungefär lika stor som Bamse nu och vägde  2,5kg och han växer i ca 3år ännu. Får se vilken bamsing det blir av denna fina kissekatt!
 
Söndagen blev också lugn, till en början. Kollade bara tv och serier hela morgon och förmiddag men sen fick vi nog. Vi tog på oss utekläderna och tog med Bamse och åkte först till Kims mammas. Därifrån gick vi till Fjölkoträsket genom skogen och det var så skönt, och kul! Bamse njöt för fulla muggar när han fick springa löst i skogen. Det här ska vi verkligen göra flera gånger!